Mary's Bruidshuis | Kerkweg 64 | 1606 AT Venhuizen | Telefoon: 06-46176263 | E-mail: Klik hier

Mary's Bruidshuis

Gastenboek

Lees hier de ervaring van andere of klik op "Schrijf" om zelf ook een leuk bericht te plaatsen

Op vrijdag 19 april 2019 schreef Barbara Simons (Den Helder)

Mary wat een geweldige vrouw ben je. Dankzij jou hebben we een heerlijke middag gehad. Jouw aandacht en persoonlijke benadering heeft ons zeer geraakt en we zijn je heel dankbaar. Prachtige jurken gepast en eerlijk advies gekregen. Niets was je te veel. De ontspannen sfeer in de huiskamer met koffie, thee, frisdrank en lekkers maakte het tot een feestje! Je maakt dromen waar 😍

Op donderdag 28 maart 2019 schreef Dieuwertje (Schagen)

Wat een onwijs lieve vrouw! Ik was op zoek maar een specifieke jurk en Mary heeft stad en land afgebeld om deze jurk nog op tijd te kunnen leveren. Wat een ongelofelijke goede service!

Op woensdag 12 september 2018 schreef Saskia Koster (Hoorn)

Het uitzoeken van de jurk was zowel voor mijzelf als voor mijn entourage een écht feestje! Mary kon precies van mijn gezicht aflezen of ze de juiste jurk te pakken had. Ik zocht een jurk die zowel bij mijn uiterlijk als innerlijk paste en dat is gelukt! Tijdens onze fantastische bruiloft, ben ik overladen met complimentjes over de jurk en ook mijn man vindt hem prachtig! Nogmaals, dankjewel Mary!

Op woensdag 21 februari 2018 schreef Hanna (Zwaag)

Een super ervaring. Mary luisterde goed naar mijn wensen, was wel een beetje streng voor mijn gevolg. Hierdoor kon ik gelukkig mijn droomjurk vinden.............. In één keer raak!

Op woensdag 31 januari 2018 schreef Maaike (Grootebroek)

Lieve Mary, Zodra je binnenkomt in jouw bruidshuis krijg je al een fijn gevoel, jouw spontaniteit en de huiselijke sfeer zorgen voor een warm welkom. Heel prettig want het is toch best spannend en bijzonder een jurk uitzoeken. Eerst gezellig een kopje koffie/thee, praatje maken en wensen kenbaar maken waar je naar opzoek bent in een jurk. En dan begint het leukste gedeelte, het passen:) Mary voelt goed aan wat voor jurk goed zal staan, de tweede jurk die ik aan had werd ook mijn droomjurk! Ik kan niet anders zeggen dat het een topavond is geworden en wat een bijzondere ervaring! Het ophalen van de jurk was de kers op de taart: wat hebben we gelachen en wat deed je het super leuk met mijn 2 meiden. Mary bedankt voor je oprechtheid, je bent een topper! Liefs Maaike

Op dinsdag 23 januari 2018 schreef Deborah Hompes (Zwaagdijk-Oost)

Zondag 14 februari om 2 uur! Wat een lief ontvangst! Even lekker een bakje koffie en dan eindelijk passen, het moment waar je zo lang naar uit kijkt! De eerste jurk, Mary jij zocht hem uit, is het met 100% overtuiging geworden! Ik kan niet wachten tot het afpassen 😍😍

Op maandag 22 januari 2018 schreef Monica (Hoorn)

Zaterdagochtend om 9.30uur stonden wij bij Mary op de stoep. Eerst even lekker koffie/thee en kletsen. Daar kwam al snel naar voren dat best wel even emotioneel een dingetje kon worden. Passen, weer passen, nog is kijken. Twijfel twijfel!? Zonder jurk de deur uit maar we wisten dat hij er tussen zat!! Veel contact gehad met Mary, wat een topper! opnieuw een afspraak ingepland. De emoties namen niet de overhand in deze afspraak en de avond kon mooi afgesloten worden met een knallende kurk!! De jurk die Mary had uitkozen voor mij werd het! Wat een goede inzichten heeft ze!! Lieve Mary, bedankt voor je support en steun!!

Op maandag 22 januari 2018 schreef Roos Matla (Zwaag)

Wat een fantastische ervaring bij Mary! Ze is geduldig, lief en denkt mee. Ik heb geen moment druk gevoeld om mijn jurk hier te kopen, maar heb toch mijn droomjurk bij Mary gevonden. Mary, bedankt!

Op maandag 22 januari 2018 schreef Renske Woldhuis (Enkhuizen )

Lieve Mary, Wat was dat speciaal gisteren zeg! De eerste jurk, ja dat was hem eigenlijk al he? Bedankt voor alles, niks was te gek. Een hele lieve groet, Renske Woldhuis

Op donderdag 28 december 2017 schreef Mandy (Beverwijk)

Ik heb Mary ontmoet op een outlet waar we aan de praat raakten. Vanwege mijn kledingmaat raadde ze mij een andere bruidszaak aan, en ze vertelde eerlijk waarom. Dat kon ik onwijs waarderen, dat ze eerlijk is geweest over het feit dat een andere winkel beter bij mij zou passen. Een eerlijke, vriendelijke vrouw, daar houd ik van! Ik heb je al bedankt, Mary, maar nogmaals, ik heb een prachtige jurk gevonden waar ik heel blij mee ben. Bedankt voor de tip!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Volgende