Mary's Bruidshuis | Westerkerkweg 37 | 1606 BA Venhuizen | Telefoon: 06-46176263 | E-mail: Klik hier

Mary's Bruidshuis

Gastenboek

Lees hier de ervaring van andere of klik op "Schrijf" om zelf ook een leuk bericht te plaatsen

Op woensdag 21 februari 2018 schreef Hanna (Zwaag)

Een super ervaring. Mary luisterde goed naar mijn wensen, was wel een beetje streng voor mijn gevolg. Hierdoor kon ik gelukkig mijn droomjurk vinden.............. In één keer raak!

Op woensdag 31 januari 2018 schreef Maaike (Grootebroek)

Lieve Mary, Zodra je binnenkomt in jouw bruidshuis krijg je al een fijn gevoel, jouw spontaniteit en de huiselijke sfeer zorgen voor een warm welkom. Heel prettig want het is toch best spannend en bijzonder een jurk uitzoeken. Eerst gezellig een kopje koffie/thee, praatje maken en wensen kenbaar maken waar je naar opzoek bent in een jurk. En dan begint het leukste gedeelte, het passen:) Mary voelt goed aan wat voor jurk goed zal staan, de tweede jurk die ik aan had werd ook mijn droomjurk! Ik kan niet anders zeggen dat het een topavond is geworden en wat een bijzondere ervaring! Het ophalen van de jurk was de kers op de taart: wat hebben we gelachen en wat deed je het super leuk met mijn 2 meiden. Mary bedankt voor je oprechtheid, je bent een topper! Liefs Maaike

Op dinsdag 23 januari 2018 schreef Deborah Hompes (Zwaagdijk-Oost)

Zondag 14 februari om 2 uur! Wat een lief ontvangst! Even lekker een bakje koffie en dan eindelijk passen, het moment waar je zo lang naar uit kijkt! De eerste jurk, Mary jij zocht hem uit, is het met 100% overtuiging geworden! Ik kan niet wachten tot het afpassen 😍😍

Op maandag 22 januari 2018 schreef Monica (Hoorn)

Zaterdagochtend om 9.30uur stonden wij bij Mary op de stoep. Eerst even lekker koffie/thee en kletsen. Daar kwam al snel naar voren dat best wel even emotioneel een dingetje kon worden. Passen, weer passen, nog is kijken. Twijfel twijfel!? Zonder jurk de deur uit maar we wisten dat hij er tussen zat!! Veel contact gehad met Mary, wat een topper! opnieuw een afspraak ingepland. De emoties namen niet de overhand in deze afspraak en de avond kon mooi afgesloten worden met een knallende kurk!! De jurk die Mary had uitkozen voor mij werd het! Wat een goede inzichten heeft ze!! Lieve Mary, bedankt voor je support en steun!!

Op maandag 22 januari 2018 schreef Roos Matla (Zwaag)

Wat een fantastische ervaring bij Mary! Ze is geduldig, lief en denkt mee. Ik heb geen moment druk gevoeld om mijn jurk hier te kopen, maar heb toch mijn droomjurk bij Mary gevonden. Mary, bedankt!

Op maandag 22 januari 2018 schreef Renske Woldhuis (Enkhuizen )

Lieve Mary, Wat was dat speciaal gisteren zeg! De eerste jurk, ja dat was hem eigenlijk al he? Bedankt voor alles, niks was te gek. Een hele lieve groet, Renske Woldhuis

Op donderdag 28 december 2017 schreef Mandy (Beverwijk)

Ik heb Mary ontmoet op een outlet waar we aan de praat raakten. Vanwege mijn kledingmaat raadde ze mij een andere bruidszaak aan, en ze vertelde eerlijk waarom. Dat kon ik onwijs waarderen, dat ze eerlijk is geweest over het feit dat een andere winkel beter bij mij zou passen. Een eerlijke, vriendelijke vrouw, daar houd ik van! Ik heb je al bedankt, Mary, maar nogmaals, ik heb een prachtige jurk gevonden waar ik heel blij mee ben. Bedankt voor de tip!

Op woensdag 29 november 2017 schreef Tanja (Assendelft)

Lieve Mary, hoe moet ik jou omschrijven. Het was een super ervaring. Gastvrij, alle tijd nam je eerst voor de koffie en thee en luisterde je naar alle verhalen. Door je vraag stelling kwam er bij jou een plaatje in je hoofd zei je, en wat bleek, het was DE jurk. Afsluitend met champagne, ging ik met mijn volgers super gelukkig naar huis, met de jurk van mijn dromen in mijn hoofd en op de foto's. Tot snel, ik zie er nu al weer naar uit. En voor de nieuwe bruiden. Wil je een super mooie jurk voor een super goeie prijs en bovendien TOP geholpen worden, twijfel niet maar maak een afspraak met Mary. Dan ben jij misschien straks wel net zo gelukkig als ik.

Op zaterdag 25 november 2017 schreef Linda van der Lee (Wervershoof)

Even een paar ideetjes opdoen op een maandagavond voor een bruidsjurk.... Laat ik nou meteen DE trouwjurk hebben gevonden die helemaal bij mij paste! Één avond bij Mary was genoeg, ik was meteen verkocht. Mary is een warme eerlijke vrouw die goed is in het adviseren van haar klanten. Een kopje koffie of thee erbij maakt het huiselijke sfeertje helemaal af. Even kletsen met het clubje dames die mee zijn, het kan allemaal. Ze Bied een totaalpakket van trouwjurken, sierraden, sluiers tot schoenen. Het sfeertje in haar zaak is erg goed. Geen krappe kleedkamers waar je je kont niet in kunt keren. Maar een ruimte waar je met z'n twee in past. Want Mary helpt je uiteraard met het aan en uit doen van alle prachtige jurken in haar winkel. Wanneer je de juiste jurk hebt gevonden wordt de jurk besteld. Als de jurk dan binnen is word je door gestuurd naar de coupeuse met wie Mary graag samenwerkt, Marleen. Ook zon lieve vrouw. Maar vooral een vakvrouw! Zij heeft echt de puntjes op de I gezet met de laatste aanpassingen.

Op woensdag 8 november 2017 schreef Sharon Keuch (Grootebroek)

Voor de eerste keer kwam ik binnen bij Mary en voelde ik mij meteen thuis bij haar. Ontzettend leuk ontvangen toen ik de goody bag in ontvangst mocht nemen. We hadden zo een leuke klik dat ik meteen besloten had om bij Mary mijn jurk te gaan uitkiezen. 16 oktober was het zover. Samen met mijn lieve mam, zus, beste vriendin, schoonmams en schoonzus hebben we een fantastische avond gehad. Een die ik niet zo snel zal vergeten. Het was zo gezellig en zo leuk.. En I said yes to the dress!!!! Helemaal verliefd en wat hadden Mary en ik lol achter het gordijn.. En de andere maar denken wat gebeurd daar toch allemaal haha... 2 weken later heb ik mijn jurk weer aangetrokken en toen mocht mijn vader 'de jurk' aanschouwen. Zijn blik was onbetaalbaar. Ook weer een avond om nooit te vergeten. Mary neemt de tijd voor deze momenten en dat heb ik als heel erg prettig ervaren.. Vorige week heben we Dian van Dian's fotografie, schoondochter van Mary bij ons thuis uitgenodigd. Wederom ook meteen een goede klik met Jeffrey (mijn aanstaande) en mij. Heel erg lief is ze en meedenkend en niet te vergeten, ze is heel erg goed in wat ze doet dat konden we gelijk zien toen we de fotoboeken mochten inkijken die ze had meegebracht. Bij haar hadden we ook een heel goed gevoel en hebben we ook voor haar gekozen om onze mooie dag vast te leggen. Wij zijn erg blij dat we Dian hebben mogen ontmoeten.... En ik ben heel blij dat ik Mary heb mogen ontmoeten!!! En Jeffrey uiteindelijk ook dat weet ik zeker :)

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Volgende