Mary's Bruidshuis | Kerkweg 64 | 1606 AT Venhuizen | Telefoon: 06-46176263 | E-mail: Klik hier

Mary's Bruidshuis

Trouwjurk & Trouwpak

zaterdag 18 juni 2011

Een goeie combinatie van trouwjurk en trouwpak is van groot belang op julle trouwdag

Vandaar dat Mary's Bruidshuis en  tilleMANs mannemode een heel goeie samenwerking hebben.

Hieronder een stukje waar tilleMANs voor staat

Exclusieve trouwmode

Op de dag van je leven wil je maar een ding: de mooiste bruidegom zijn. Zelfverzekerd, stijlvol en tot in de puntjes verzorgd.
Aan de ene kant wil je laten zien hoe bijzonder deze dag voor je is, maar aan de andere kant wil je wel helemaal jezelf zijn. wij bij tilleMANs voelen dat perfect aan.

Met een uitgebreide collectie stoffen is kleine noord 7 HET ADRES voor de modebewuste bruidegom in de regio west-friesland en daarbuiten.
De specialisten van tilleMANs zorgen ervoor dat alles “als gegoten” zit, en ook nog eens perfect bij jouw persoonlijkheid en uitstraling past

Kostuums op maat

Als enige in de regio biedt tilleMANs maatwerkkostuums gemaakt van toonaangevende Italiaanse stoffen vanaf 449,95 euro tot 849,95.
Speciaal opgeleide medewerkers begeleiden bij het samenstellen van uw eigen unieke kostuum. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, modellen, voeringen, en knopen. Na zorgvuldig meten worden uw wensen in speciale maatwerkateliers verwerkt.
Binnen 4 weken maakt u indruk met uw handgemaakte trouw maatkostuum.

Betaalbaar maatwerk
tilleMANs bewijst dat een maatwerk-pak niet duur hoeft te zijn.
tilleMANs ontwikkelde een schitterend maatwerkprogramma met maatkostuums . U hebt de keuze uit vele verschillende stoffen, kleuren, pasvormen en details.
Al vanaf 449,95 verwent u zichzelf met echt maatwerk, dus maak snel een afspraak met een van onze experts bij tilleMANs

Naar het overzicht